Treningskontingent for sesongen 22/23

Postet av Stryn Handball den 27. Feb 2023

Hei alle sammen.

Stryn Handball har nå sendt ut trenings kontingent for 2. halvår av sesongen 2022/23. 

Dette er en svært viktig inntekst kilde for Stryn Handball som dekker husleie av Strynehallen og for at vi skal kunne opprettholde dagens aktivitets nivå er det viktig at alle betaler tilsendt faktura. NB: sjekk søppelpost.

Stryn Turn og idrettslag har byttet leverandør av medlemsregistrering og alle medlemmer skal nå meldes inn via gruppenes nettsider. Ny leverandør er idrettenonline.no som igjen benytter seg av en betalingsløsning fra Bloc. Faktura krav fra Bloc vil derfor dreie seg om trenings kontingent eller andre påmeldinger i regi av Stryn Handball. Når nye medlemmer melder seg inn, vil søknadene bli behandlet og alle som melder seg inn i Stryn Handball skal motta en velkomst e-post.

Her kan du melde deg inn: strynhandball.no

Dersom noen velger å slutte så skal medlemmet meldes ut via sin profil. Om det er problemer med utmelding så ta kontakt med oss.

Stryn Handball har tidligere bestemt at alle som har fullført mer enn 3 treninger blir belastet for trenings kontingent. 

NB: Vi ser i systemet at det er en del som ikke har betalt for 1.halv år av sesongen, ber derfor alle om å se i søppelposten sin om faktura kan ha havnet der.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.