G-12 Dale - Stryn

Postet av Stryn Gutter 2010 den 2. Okt 2022

Da var det tid for årets første bortekamp og turen gikk til Dale for dobbelt kamp. Tidlig opp og avreise 08:30, noen trøtte gutter, men god stemning. Vel fremme i Dale ble vi tatt godt i mot av fairplay vert. I garderoben begynner guttene å våkne og gjør seg klare til kamp.

Guttene får beskjeder om hva de skal gjøre både i forsvar og i angrep og responderer umiddelbart på dette. Vi spiller god håndball til tider og guttene ser lukene sine og tørr og ta sjansen og da kommer vi til gode muligheter Vi setter ikke alle, men det betyr ikke så mye fordi vi er i ferd med å knekke noen viktige prinsipp, veldig artig å se. Ekstra kjekt at Ismail fikk sitt første mål og at Sondre fortsetter å ta sjansene sine og ikke blir redd for å prøve selv om skuddene ikke satt helt i dag, men tro meg det kommer. Vi vinner den første kampen, men Dale er ett spennende lag med mange fotrappe og raske spillere noe vi fikk merke i kamp nummer 2.

Glade gutter etter seier

Da tar vi en times pause og lader batteriene med besøk i kiosk hvor pizza bolle og sjokoladekake ble en favoritt. Kamp nummer 2 kommer i gang og vi virker litt daffe og Dale løper rett over oss og leder en periode med 3 mål, men igjen svarer guttene på beskjeder og løser oppgavene sine meget flott og til slutt er vi foran med 4 mål. Takk til Dale G-12 for en god kamp, flott stemning på tribunen og to gode unge dommere. 

god stemning etter to seiere

 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.