K-4 Stryn - Eid

Postet av Stryn K-4 den 25. Sep 2022

Da var serieåpningen mot Eid unnagjort og vi fikk det resultatet vi ønsket oss. Etter en noe nervøs start hvor vi ikke henger helt sammen i forsvar og vi stresser litt i angrep kommer vi bakpå med 4 mål, men klarer å justere oss begge veier og det står 12 - 12 til pause. Første omgangen kan kort oppsummeres med at vi er litt unøyaktige i avslutningene våre og tar noen litt vanskelige valg i kontra spillet. bakover har vi Christine, en av to solide målvakter som holder oss inne i kampen. Vi bestemmer oss for noen enkle grep i pausen og ønsker å gå ut i 2.omgang å sørge for at det er Eid som skal bli det jagende laget og vi skal være i førersetet. Her responderer jentene meget bra og vi kommer tidlig i føringen med 2 mål etter at Frida har noen gode redninger. Eid gir ikke opp og vi klarer ikke å avgjøre kampen helt før det er igjen 7 minutter da får vi en 5 måls ledelse noen vi klarer å holde helt inn. Vi vinner lampen 29 - 24. Først og fremst en flott lagseier, men det er vanskelig å ikke fremheve Christine Isehaug som dagens Strynespiller, selv om vi har spillere som scorer både 8 og 9 mål fremover. Et annet høydepunkt i dag er Selma Guddal Breivik som fikk sine første 10 minutter etter skade og banker inn 3 mål.  God kamp jenter