Intersport 4er turnering

Postet av Håndball den 19. Mar 2022

Da var det vår tur til å arrangere Intersport 4er turnering for jenter og gutter 7 og 8 år.  160 spillere spilte 23 kamper på noen få timer og her fikk vi se spiller glede, mestring og gode opplevelser. Foreldregruppene var tidlig i sving med å stelle i stand kiosk, rigge hall og lage gode rammer for et godt arrangement. Og for en dag det ble i Strynehallen. 

Som dere ser på bilde er det tydelig at jentene vet hvem som leder kampen. 

Selv om vi fikk noen utfordringer med avlyst dommer barnekamp kurs kort tid opp mot helga stilte 4 av damelag spillerne og foreldre gruppa opp på kort varsel og fikk loset kampene i havn, Stor takk til Emma, Sofie, Selma, Rigmor, Terese og Olivia. 

Det er lenge siden vi har hatt slike arrangementsdager i Strynehallen og vi er glade for at vi fikk en slik opptur på slutten av sesongen og det er viktig for neste år. Stryn Handball ønsker å takke alle tilreisende lag for flott innsats og vi håper å se alle + mange flere neste år.

Spente jenter før kampstart

Nye lag besøkte Styrnehallen i dag.

Stryn Handball er strålende fornøyd med dagen og vi håper at alle spillere og foreldre er det samme. 

Stryn Handball ønsker til slutt å takke foreldregruppa som sto på fra start til slutt. Det er morsomt med frivillig arbeid når vi er flere som gjør det sammen. Tror dette er starten på en normal og strålende sesong til neste år.

Det smakte med medalje etter strålende innsats


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.