K-4 Stryn - Jotun

Postet av Stryn K-4 den 1. Okt 2022

Da er kamp nummer 2 unnagjort og i dag var det en skikkelig lagseier. Vi blir enige om at vi skal være tålmodige i forsvarsspillet vårt fordi Jotun er et spillende lag som liker å bearbeide motstanderen. Og fremover skulle vi løpe om vi fikk sjansen til det. Vi kommer litt dårlig ut og etter 7 minutter ligger vi under 3-5, men så gjør vi 19 meget gode minutter hvor slipper inn kun 2 baklengsmål og scorer 11 fremover og i samme periode får vi 2 x 2 min. Til pause står det 15-11. I andre omgang kommer vi ikke skikkelig i gang og Jotun kjemper seg  tilbake i kampen og i løpet av de 5 første minuttene har vi fått 2 nye 2 min + advarsel til trener, men vi klarer å holde oss foran med1-2 mål. Jotun kommer ikke nærmere en 20-19 og her i fra og ut ser vi oss ikke tilbake og de 15 siste minuttene av kampen slipper vi igjen bare inn 2 og scorer 10 fremover. Når sluttsignalet går så står det 30-21 på resultattavla. en deilig lagseier hvor vi klarer å true fra alle posisjoner, vi løper når vi får sjansen, spiller lange tålmodige angrep når det er fornuftig og ikke minst spiller vi et solid forsvarsspill med strålende målvakt spill.

Vi får i dag 6x2 min. Jeg syntes at dette er i bestefall i overkant ut ifra kampbilde, men vi tar det til etterretning i videre treningsarbeid og til neste kamp.

Dagens Strynespiller ble Christine Eikenes Isehaug noe som er velfortjent.

Er også meget imponert over Selma Guddal Breivik som knapt er tilbake fra skade og også i dag får noe begrenset med spilletid, men gjør en strålende kamp med 8 mål.

Vi ønsker også Marie Valle velkommen til Stryn Handball og ut i fra det vi fikk se i dag gleder vi oss til fortsettelsen.