Årets beste kamp, så langt

Postet av Håndball den 20. Mar 2022

En glad gjeng etter seier mot Syril

Vi reiste til Leikanger til en meget vanskelig bortekamp mot Syril. 8 jenter i bussen og uten målvakt skulle dette i utgangspunktet være en nesten umulig oppgave, men i dag ville jentene det annerledes. 3 av jentene byttet på å stå i mål. Det begynte som vi fryktet med at Syril satte fart og spilte på alle sine kvaliteter og etter 18 minutter lå vi under 13-6. Med noen justeringer fra Oddny Grete fikk vi plutselig flyt i angrep med gode pasninger og gode bevegelser som vi fikk omsatt i mål. Jentene fikk trua på at dette var mulig og løftet seg enormt i både returløp og forsvars jobbing og vipps så var vi kun ett mål bak til pause. Pausen ble brukt godt og jentene var klare til å komme i gang igjen og alle var enige om at vi skulle jobbe for hverandre. Starten av 2.omgang var jevn og Syril lå hele tiden 2-3 mål foran frem til det hadde gått 8 minutter av 2. omgangen og da tok vi ledelsen for første gang i kampen og denne klarte vi å holde helt inn.

Dette må være sesongens beste kamp så langt.

Stryn sin beste spiller ble i dag Jenny T. Guddal med 5 mål, vel fortjent. Jenny var i dag en stor dirigent begge veier og fikk spesielt angrepsspillet til å flyte. I forsvar gjorde alle en kjempejobb, men begge 3rne våre var enorme i store perioder og brøyt flyten i Syril sitt angrepsspill gang på gang. Ekstra morsomt var det også at jentene som byttet på å stå i mål fikk seg noen redninger.