Retningslinjer for trening under nedstegning

Postet av Håndball den 9. Jan 2022

Har fått noen spørsmål om hvordan vi kan løse trenings hverdagen nå når et er ny nedstegning. Har sendt spørsmålene videre til NHF region Vest, og her er svaret:

Info finner en bl.a. på helsedirektoratets hjemmeside: https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/koronavirus/idrett-kultur-og-frivillighet#organisert-idrett-kultur-fritid-aktivitet og på handball.no: Oppdatert koronainfo | handball.n

Det er ikke helt de samme retningslinjene som ved forrige nedstenging, nå har en satt grensen ved unge v/endt ungdomsskole. De som er ferdig med ungdomsskolen bør holde 1 meters avstand

På nhf sin hjemmeside står det følgende:

Treningsaktiviteten
 
Det er kun lag bestående av spillere på barnehage- og grunnskolealder som kan trene innendørs med nærkontakt, og da i grupper på maks 20 spillere. I tillegg er lag fra REMA 1000-ligaen fritatt fra kravet om å unngå nærkontakt.
 Spillere som er eldre enn ungdomsskolealder (men under 20 år), kan trene inne i grupper på 20 spillere, men uten nærkontakt.
 Med unntak av spillere fra REMA 1000-ligaen, kan spillere over 20 år kun trene utendørs, og da uten nærkontakt.

Når det gjelder utstyr,  kan dere benytte samme utstyr, det er ingen føringer/begrensinger med tanke på ball/klister/vester osv.

Vi krysser fingrene for at det på pressekonferansen den 14. januar kommer positive meldinger som gjøre at Idretten igjen kan få tilbake en mer «normal» hverdag.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.