Deilig med seier for K-4

Postet av Håndball den 30. Okt 2021

Dagens kamp mot Førde 2 ble en skikkelig lagseier. Etter at Førde tok ledelsen helt i starten av kampen fikk vi endelig satt noen skikkelig gode forsvar og løpt etter i angrep og så oss egentlig aldri tilbake. Første omgang i dag er nok noe av det beste jeg har sett av disse jentene. Det gjøres avtaler i angrep som resulterer i mål, når det stokker seg litt i avtalene så gjøres det egne vurderinger som også resulterer i mål, det er gøy å se hvor mange som har tatt kjempeskritt på spill vurdering og vurdering av egne sjanser.

Det er kjempe god stemning i gruppa og de som man forventer skal være ledere er ledere hvor alle inkluderes, alle ses og alle høres. Dette vises igjen i målprotokollen. I dag er det 10 målscorere, noe som gjør det svært vanskelig for motstanderen å finne ut av spillet vårt. Med 17-8 til pause var det god stemning i garderoben. Andre omgang blir litt tråere, Førde legger seg litt lengre ut og lurer oss lengre ut på banen, noe som resulterer i mange innspill til strek eller innløpt ving som fører til scoring i mot. i tillegg blir det vanskeligere å løpe skikkelig kontra. Vi fortsetter med avtaler fremover på banen og har egentlig full kontroll omgangen igjennom. Som "innleid" lagleder for dagens kamp er det ekstra morsomt at samtlige av jentene sitter på benken og minner deg på at de har lyst til å spille og er klare til å komme inn på igjen etter en pust i bakken. Det er ikke lett å trekke frem enkeltspillere etter en slik kamp, men når vi i støtteapparatet rotet det til med overgang for målvakt (som da ikke ble klar til kamp) og Emma Njøten tar utfordringen (igjen) på strak arm å drar på seg målvakts drakta så viser det egentlig hele bilde på hvordan denne spillergruppa fungerer for øyeblikket. Tusen takk for lånet av gjengen Oddny Grete, du gjør og har gjort en fantastisk jobb med denne gruppa. Vi gleder oss til fortsettelsen

I kveld er det lov å nyte årets første seier, men allerede i morgen er det ny vanskelig kamp mot Florø 2.

PS. om noen har noen bilder fra kampen som vi kan få legge til så hadde det vært supert.