K-4 Stryn - Jotun

Postet av Stryn K-4 den 1. Okt 2022

Da er kamp nummer 2 unnagjort og i dag var det en skikkelig lagseier. Vi blir enige om at vi skal være tålmodige i forsvarsspillet vårt fordi Jotun er et spillende lag som liker å bearbeide motstanderen. Og fremover skulle vi løpe om vi fikk sjansen til det. Vi kommer litt dårlig ut og etter 7 minutter ligger vi under 3-5, men så gjør vi 19 meget gode minutter hvor slipper inn kun 2 baklengsmål og scorer 11 fremover og i samme periode får vi 2 x 2 min. Til pause står det 15-11. I andre omgang kommer vi ikke skikkelig i gang og Jotun kjemper seg  tilbake i kampen og i løpet av de 5 første minuttene har vi fått 2 nye 2 min + advarsel til trener, men vi klarer å holde oss foran med1-2 mål. Jotun kommer ikke nærmere en 20-19 og her i fra og ut ser vi oss ikke tilbake og de 15 siste minuttene av kampen slipper vi igjen bare inn 2 og scorer 10 fremover. Når sluttsignalet går så står det 30-21 på resultattavla. en deilig lagseier hvor vi klarer å true fra alle posisjoner, vi løper når vi får sjansen, spiller lange tålmodige angrep når det er fornuftig og ikke minst spiller vi et solid forsvarsspill med strålende målvakt spill.

Vi får i dag 6x2 min. Jeg syntes at dette er i bestefall i overkant ut ifra kampbilde, men vi tar det til etterretning i videre treningsarbeid og til neste kamp.

Dagens Strynespiller ble Christine Eikenes Isehaug noe som er velfortjent.

Er også meget imponert over Selma Guddal Breivik som knapt er tilbake fra skade og også i dag får noe begrenset med spilletid, men gjør en strålende kamp med 8 mål.

Vi ønsker også Marie Valle velkommen til Stryn Handball og ut i fra det vi fikk se i dag gleder vi oss til fortsettelsen.

Postet av Stryn K-4 den 25. Sep 2022

Da var serieåpningen mot Eid unnagjort og vi fikk det resultatet vi ønsket oss. Etter en noe nervøs start hvor vi ikke henger helt sammen i forsvar og vi stresser litt i angrep kommer vi bakpå med 4 mål, men klarer å justere oss begge veier og det står 12 - 12 til pause. Første omgangen kan kort oppsummeres med at vi er litt unøyaktige i avslutningene våre og tar noen litt vanskelige valg i kontra spillet. bakover har vi Christine, en av to solide målvakter som holder oss inne i kampen. Vi bestemmer oss for noen enkle grep i pausen og ønsker å gå ut i 2.omgang å sørge for at det er Eid som skal bli det jagende laget og vi skal være i førersetet. Her responderer jentene meget bra og vi kommer tidlig i føringen med 2 mål etter at Frida har noen gode redninger. Eid gir ikke opp og vi klarer ikke å avgjøre kampen helt før det er igjen 7 minutter da får vi en 5 måls ledelse noen vi klarer å holde helt inn. Vi vinner lampen 29 - 24. Først og fremst en flott lagseier, men det er vanskelig å ikke fremheve Christine Isehaug som dagens Strynespiller, selv om vi har spillere som scorer både 8 og 9 mål fremover. Et annet høydepunkt i dag er Selma Guddal Breivik som fikk sine første 10 minutter etter skade og banker inn 3 mål.  God kamp jenter